Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Черга Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Черга

За да предпазим подовата настилка от нараняване и надраскване от мебелите, както и за създаване на допълнителен уют в помещенията, на пазара се предлагат различни видове килими, пътеки, черги.

Каква е разликата между килим, черга и пътека?

Обикновено чергите са ръчно тъкани, като ги свързваме с традиционния български бит и култура. Пътеките, от своя страна, са с по-голяма дължина и се поставят най-често в коридора или преходни пространства. При килимите има огромно разнообразие от десени, размери, материали и начини на производство.

Чергата се отличават с правоъгълна форма и с характерните ресни, които имат от двете по-малки страни.

Как да изберем черга?

Чергите са много подходящи за помещения в битов стил, но комбинациите от различни цветове могат да се съчетаят успешно и с по-модерен интериор. Най-често чергите са от вълна или памук, което осигурява топлина и изолация на пода, особено при плочки.

Трябва да изберете мястото, на което ще поставите чергата, което ще улесни избора на нейния размер. Чергите могат да бъдат с големина 60-90 см. и да достигат над 170-240 см. Трябва да се обърне внимание и на възможностите за почистване. Повечето производители препоръчват ръчното пране, дори и за по-малките размери, тъй като тъканите могат да се свият и увредят.

Откъде да купим черга?

Може да намерите различни размери и разцветки на черги както в специализираните магазини за килими и постелки, така и в магазините за обзавеждане – Икеа, Комо, Домко и т.н. Разгледайте промоционалните брошури на магазините в Broshura.bg. Така ще може да се запознаете с намаленията и актуалните им оферти, и да изберете подходящата черга на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!