Четец за microsd карти

Намерихме 4 резултата за Четец за microsd карти в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Четец за microsd карти. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Четец за microsd карти и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

24.09 - 29.02 Office 1 Superstore
26.11 - 25.12 Технополис
26.11 - 25.12 Технополис
26.11 - 25.12 Технополис
26.11 - 25.12 Технополис
26.11 - 25.12 Технополис
26.11 - 25.12 Технополис
26.11 - 25.12 Технополис
26.11 - 25.12 Технополис

Повече информация за Четец за microsd карти

В днешно време повечето устройства като таблети, мобилни телефони, фотоапарати и друга мобилна цифрова техника използват допълнителни карти с памет. Най-популярни са SD, MiniSD и MicroSD карти. MicroSD са най-популярните и използвани в момента. Тъй като основната разлика между картите е големината, може да се наложи използването на четец за MicroSD карти.

Какво представлява четецът за MicroSD карти?

Четецът за MicroSD карти се използва най-често при прехвърляне на информацията от картата към компютъра или обратното. Най-разпространените четци са комбинирани и могат да се използват за различни карти памет. Обикновено четецът се свързва към компютъра чрез USB връзка.

Някои настолни компютри, лаптопи и т.н. имат вграден слот за SD карта. В такъв случай, ако използвате MicroSD карта, ще Ви е необходим SD адаптер. По този начин може да използвате картите си на устройства, които имат слот единствено за SD карта или да се включват към USB четец със слот за стандартна SD карта.

В магазините ще намерите MicroSD карти, които се продават в комплект с SD адаптер и/или MicroSD четец. В някои случаи може да се налага използването на двете устройства – адаптер и четец.

Повечето хора предпочитат да закупуват четци, които могат да се използват за няколко различни карти. Това е практичен вариант, ако мобилните Ви устройства използват различни карти памет и ще Ви даде повече възможности за работа. Предлагат се и четци както за MicroSD карти, така и за SIM карти.

Откъде да купим четец за MicroSD карти?

Най-голямо разнообразие от четци за карти памет ще откриете в магазините за техника. За да закупите най-подходящия четец на най-изгодна цена, разгледайте промоционалните брошури на магазините, публикувани в Broshura.bg.