Четка за зъби

Намерихме 6 резултата за Четка за зъби в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 6 промоции за Четка за зъби. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Четка за зъби Colgate и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.01 - 31.01 Лили Дрогерие
01.01 - 31.01 Лили Дрогерие
01.01 - 31.01 Лили Дрогерие

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Четка за зъби

Хигиената на устата и почистването на зъбите са от първостепенна важност. Така си осигуряваме не само красива усмивка, но и здраве. Почистването на зъбите започва от най-ранна детска възраст. В магазините се предлага огромно разнообразие от четки за зъби, които улесняват поддържането на устната ни хигиена.

Какви видове четки за зъби има?

Най-общо четките за зъби се делят на електрически и обикновени. Освен това те се различават по твърдостта на влакната, размера и формата. Четките за зъби, които използват батерии, могат да се разделят на електрически и ултразвукови. В търговската мрежа се предлагат и специални четки за бебета и малки деца.

Каква четка за зъби да изберем?

Ако купувате четки за бебета и деца, много подходящи за силиконовите накрайници, които имат формата на напръстник. Те могат да се използват до навършване на 1 година, като освен че почистват първите зъбки, нежно масажират и венеца. След 1 година може да използвате четки с меки влакна.

Електрическите и ултразвуковите четки се различават основно в оборотите. Най-често електрическите извършват до 7 хил. движения, като имитират движението на ръката при обикновеното миене на зъби. Ултразвуковите четки извършват пулсиращи движения, като оборотите надхвърлят 30 хил. в минута.

При избора на обикновена четка за зъби има няколко основни изисквания. Препоръчително е да избирате четки с изкуствени косми, които са групирани в снопчета със закръглени краища. Добре е самата глава на четката да не бъде много голяма, тъй като това намалява нейната ефективност и удобство при миенето. Специалистите съветват да сменяме четката си за зъби на всеки 2-3 месеца.

Откъде да купим четка за зъби?

Обикновените четки и тези предназначени за малки деца може да намерите в почти всеки магазин. Най-често те не се отличават с висока цена, за разлика от електрическите и ултразвуковите. Последните два вида може да намерите в по-големите магазини от универсален тип и в магазините за козметика. Най-изгодните цени на желания от Вас продукт ще откриете в актуалните брошури, публикувани в Broshura.bg.