Четки за почистване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Четки за почистване

Поддържането и почистването на дома ни е важно не само заради добрия му вид, но и за здравословното състояние на семейството. Замърсявания като прах и животински косми са едни от най-честите причинители на алергии. Това е причината да използваме различни почистващи препарати и пособия. За да се улесним и за да си спестим време, трябва да изберем подходящи четки за почистване.

Какви четки за почистване има?

На пазара ще откриете разнообразие от четки и пособия, предназначени за почистване и поддържане на различни повърхности, вещи и помещения. Заедно с четката за почистване на тоалетна, гъбата или четката за измиване на съдове, другите пособия, които ще ни бъдат полезни са четките за почистване на под и прах.

Четките, които се използват за под, са два основни вида – метли и за миене. Метлите обикновено са от пластмасови или други синтетични косми. Те могат да бъдат по-дълги или къси. Метлите са удобни за употреба, тъй като са снабдени с дълги дръжки. Може да ги закупите и в комплект с лопатка.

Четките за миене могат да бъдат мопове – с абсорбираща течностите гъба, както и с ресни от текстил, с усукани влакна и т.н. Едни от най-разпространените и използвани четки са моповете. Те са практични, защото имат единични или двойни твърди ролки, чрез които се изстисква излишната течност. За разлика от останалите видове, за които е необходима кофа с цедка или да се изстисква на ръка.

Четките за почистване на прах могат да бъдат тип „перо”, чиито косми са от полипропилен. Четките могат да са с нишки от акрил или микрофибър, които имат и абсорбираща способност. Може да намерите и четки, които работят с батерии и се въртят.

Как да изберем четка за почистване? Откъде да я купим?

Независимо каква четка ще изберете, тя трябва да бъде здрава и устойчива, почистващата част – гъба, влакна, ресни и т.н., трябва да са добре закрепени за основата.

Може да намерите различни видове почистващи четки във всеки магазин, в който се предлагат и домашни потреби.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!