Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Четки за почистване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Четки за почистване

Поддържането и почистването на дома ни е важно не само заради добрия му вид, но и за здравословното състояние на семейството. Замърсявания като прах и животински косми са едни от най-честите причинители на алергии. Това е причината да използваме различни почистващи препарати и пособия. За да се улесним и за да си спестим време, трябва да изберем подходящи четки за почистване.

Какви четки за почистване има?

На пазара ще откриете разнообразие от четки и пособия, предназначени за почистване и поддържане на различни повърхности, вещи и помещения. Заедно с четката за почистване на тоалетна, гъбата или четката за измиване на съдове, другите пособия, които ще ни бъдат полезни са четките за почистване на под и прах.

Четките, които се използват за под, са два основни вида – метли и за миене. Метлите обикновено са от пластмасови или други синтетични косми. Те могат да бъдат по-дълги или къси. Метлите са удобни за употреба, тъй като са снабдени с дълги дръжки. Може да ги закупите и в комплект с лопатка.

Четките за миене могат да бъдат мопове – с абсорбираща течностите гъба, както и с ресни от текстил, с усукани влакна и т.н. Едни от най-разпространените и използвани четки са моповете. Те са практични, защото имат единични или двойни твърди ролки, чрез които се изстисква излишната течност. За разлика от останалите видове, за които е необходима кофа с цедка или да се изстисква на ръка.

Четките за почистване на прах могат да бъдат тип „перо”, чиито косми са от полипропилен. Четките могат да са с нишки от акрил или микрофибър, които имат и абсорбираща способност. Може да намерите и четки, които работят с батерии и се въртят.

Как да изберем четка за почистване? Откъде да я купим?

Независимо каква четка ще изберете, тя трябва да бъде здрава и устойчива, почистващата част – гъба, влакна, ресни и т.н., трябва да са добре закрепени за основата.

Може да намерите различни видове почистващи четки във всеки магазин, в който се предлагат и домашни потреби.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!