Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Четки за рисуване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Четки за рисуване

Всеки художник – начинаещ, любител или професионалист, има нужда от подходящи материали. Няма нищо по-ценно от детската рисунка с боички. За да може Вашето дете да развихри въображението си върху белия лист са му необходими четки за рисуване, а и Вие може да откриете твореца в себе си.

Какви видове четки за рисуване има?

Четките са рисуване се различават както по размер, форма, предназначение, така и по материала, от който са изработени.

Кръглите четки имат заострен връх. Те са удобни както за оформяне на фини детайли, така и за по-широки ивици. Плоските четки имат отрязан пресечен връх, като се използват най-вече за ясни и правилни контури. Четките с форма на ветрило се препоръчват при плавното преливане на цветовете.

Четките за рисуване могат да бъдат изработени от животински, изкуствен или синтетичен косъм. Четките със синтетичен косъм имат универсален характер, като могат да се използват за различни видове бои. Изкуственият косъм се характеризира с еластичност, но се износва по-бързо. Четките с животински косъм се използват най-вече за акварелни бои.

Как да изберем подходящите четки и откъде да ги купим?

Тъй като четките за рисуване имат много разновидности, най-добре изберете тези от синтетични влакна. В магазините се предлагат и комплекти, в които са включени както различни размери, така и различни форми. Това е добро начало за начинаещите художници.

Може да намерите богато разнообразие от четки и материали за рисуване в магазините, в които се предлагат канцеларски материали – Office Express, Office 1 Superstore, както и в Метро, Lidl, Plesio и много други. Най-изгодните цени ще откриете в актуалните им брошури, които са събрани на едно място в сайта Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!