Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Четка за тоалетна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Четка за тоалетна

Чистата тоалетна е не само важна за здравето на цялото ни семейство, но и за комфорта и уюта на цялото помещение. Това е причината четката за почистване да бъде задължителен аксесоар, който присъства в банята и тоалетната на почти всяко семейство.

Какви четки за почистване на тоалетни има?

Обикновено четките се предлагат в комплект със поставка. Те се различават основно по дизайна и цветовете си. Четките имат стандартна форма със заоблен край. Разнообразието при четките за тоалетни е в размерите и материалите на дръжките и поставките. Стандартните дръжки и поставки са пластмасови, но могат да бъдат и изработени от керамика, метал, стъкло или дори да имитира различни цветове и десени тапицерия. При някои дръжки и поставки може да има вградени цветя, декоративни орнаменти, растения, миди и течност, като се пресъздава морското дъно.

На пазара може да откриете и четки, които са предназначени за почистване на тоалетна чиния, които са с плоска почистваща част.

Каква четка за тоалетна да изберем?

Разнообразието от материали, цветове и форми на четките и поставките, позволяват да ги съчетаете с цялостния интериор на помещението. Така практичното почистващо пособие ще се превърне и в красив акцент.

Когато купувате четка, обърнете внимание на начина на закрепяне на космите. Те трябва да са на плътни снопчета, които да са здраво прикрепени. Това ще осигури дълготрайна употреба и по-качествено почистване. Дръжката също трябва да е устойчива. Въпреки че пластмасовите четки са широко разпространени и се отличават с по-ниски цени, често те се чупят при по-силен натиск.

Откъде да купим четка за тоалетна?

Може да намерите почистващи четки за тоалетна в магазините за домашни потреби и битови стоки, както и в магазините за обзавеждане и аксесоари за банята. Най-атрактивните цени ще откриете в актуалните им брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!