Чехли

Намерихме 5 резултата за Чехли в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 5 промоции за Чехли. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Чехли и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Чехли

Има дрехи и аксесоари, които купуваме, за да сме забележими, но има и такива, които са неизменна част от гардероба ни и са необходими почти във всички ситуации. Чехлите са такъв предмет. Без значение дали са за дома, банята или за излизане, винаги е добре да имаме един чифт на разположение.

Какви видове чехли има? Какви да избера?

Чехлите са неразделна част от ежедневието през цялата част от годината. Лятото си избираме модел, който да приляга на банския костюм, за да бъдем неотразими на плажа, а през зимата предпочитаме топли домашни чехли. Домашните чехли обикновено допринасят за домашния уют. Зимните модели често са плюшени с вълнена подплата. Едновременно пазят ходилата на топло и внасят настроение в деня ни чрез своите причудливи форми на животни и приказни герои. Летните чехли са по-скоро модно оръжие. Мъжките модели варират от спортни до елегантни. В ежедневието се предпочитат модели, които са по-скоро неангажиращи и биха могли да бъдат съчетани с тениска и къси гащи. Все пак на първо място е комфорта. А ако аутфита се състои от тишърт и дънки, мъжете залагат на кожени чехли. Дамите са далеч по дръзки в избора си. Там разнообразието е огромно и всяка жена би могла да експериментира докато открие това, което най-много й допада. На платформа, на ток, равни, изчистени, с катарами или без – дамите обикновено са подготвено с по чифт за всяка отделна визия.

Как варират цените? От къде мога да се сдобия с чехли на изгодна цена?

Цената пряко зависи от материала, от който са изработени чехлите. Силиконовите варианти обикновено са на цени между 10 и 20 лв. Освен, че са евтини са и лесни за поддръжка. Кожените чехли са по-скъпи – от 20 до 70 лв. в зависимост от това дали кожата е естествена или изкуствена. Марката, разбира се, също е от значение. Но чрез нашия сайт можете да се сдобиете с качествени чехли на промоционална цена.  Надникнете в онлайн каталозите на магазини Даихман, Кауфланд, Карфур и изберете най-подходящите модели за вас на уникални цени. Broshura.bg – работим в интерес на вашето удобство.