Чипс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 11 от 11 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чипс

Любимите тънко нарязани изпържени картофки, овкусени с различни подправки като сол, гъби, кашкавал, паприка, домат и дори барбекю често ни действат много изкушаващо особено в моментите, когато си почиваме и релаксираме в дома или сред природата със семейството.

Какво трябва да знаем в тенденциите на производството на чипс?
Освен това през последните години Lays пуснаха на пазара нов продукт, който се оказа изключително примамлив особено на жените, тъй като вместо пържен, продуктът е приготвен чрез технология на печене. Чипсът е незаменим, когато сме в кино салона или пред телевизора, гледайки любимото си предаване в компанията на приятели. Изобщо неговият сезон е винаги.

Утвърдени марки на пазара
Освен всички различни марки картофен чипс, сред които титани на пазара са ЧиоЧипс, Чипи Чипс, Лейс, Рафълс, Прингълс и Кубети, от няколко години на българския пазар потребителите могат да се насладят на вкуса и на друг вид – царевичния т.н. тортила. Чио Чипс и Поко Локо предлагат на потрeбителите прекрасна тортила, чиито вкус се подобрява още повече със специалните сосове, които можете да си вземе като допълнение към тях. Няма възрастово ограниченияе за консумацията му и затова много хора обожават да консумират вкусния продукт. В България вече дори има и вариант на картофен чипс с шоколадово покритие, които въпреки високата си цена е изключително изкушаващ.

Откъде да пазаруваме?
Големите вериги магазини като Билла, Кауфланд, Лидл, Метро, Т Маркет, ЦБА, Пикадили, Карфур, Хит и Дар, предлагат широк аосртимент от всякакви чипсове и още повече Ви помагат в избора на точния вкус за Вас. Представяме Ви цялото разнообразие на различните видове и марки на цена, на която няма как да устоите. В каталозите на нашия сайт ще откриете Вашите любими вкусове и още много други, които да опитате на промоционални цени. Бон апети!