Чистачки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чистачки

Независимо дали вали дъжд или сняг, или просто за да почистите стъклата на автомобила си, задължително трябва да имате подходящи и добре работещи чистачки. Всеки шофьор знае колко е важна добрата видимост, а с изхабени и остарели чистачки тя е трудно постижима.

Кога трябва да сменим чистачките на автомобила?

Специалистите препоръчват смяна на чистачките на всеки 12 месеца. Причина за това са постоянните атмосферни промени и климатично влияние на което са подложени чистачките. Трябва да смените чистачките си ако остават непочистени места на стъклото. Причина за това може да бъде изкривена или деформирана чистачка. При наличие на различни линии и резки също трябва да помислите за подмяна на стъклочистачките.

Какви чистачки да изберем?

На първо място трябва да съобразите избора си с Вашия автомобил, което ще Ви помогне в определяне на размера и вида на чистачките. Най-разпространена е системата с две чистачки, които се движат в една посока. Има и други системи – с две чистачки, които се движат в противоположна посока, както и с една чистачка. При различни марки и модели автомобили, които използват едно рамо, то може да се свива и разтяга. Утвърдени марки са Bosch, Vega, Starline, Hella, Valeo и други.

Откъде да купим чистачки?

Може да намерите богат асортимент от стъклочистачки за различни модели и марки автомобили, както и универсални, в големите магазини – Метро, Billa, Carrefour, Lidl, Кауфланд и т.н. Разгледайте техните промоционални брошури и изберете най-изгодната цена за желания от вас продукт. В Broshura.bg може бързо и лесно да сравните актуалните намаления и промоции, като направите най-добрия избор.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!