Чопър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чопър

Независимо дали обичаме да готвим или го правим по задължение, като че ли най-много време ни отнема нарязването на всички продукти, които са ни необходими за даденото ястие. Вместо да губим време и усилия за накълцване и рязане, практично решение е чопърът.

Какви чопъри има и какъв да изберем?

Кухненският електроуред придобива все по-голяма популярност, като вече може да се открие в домовете на мнозина. Той е предпочитан, тъй като спестява време, а и предлага различни възможности за рязане, кълцане, надробяване и смилане на различни плодове, зеленчуци, ядки и други хранителни продукти.

Въпреки че различните чопъри се различават по мощност и размери, те имат сходни форми. Най-често чопърът се състои от пластмасов съд, в който се поставят продуктите, и остриета от неръждаема стомана. Различните модели имат различни степени на рязане.

Когато избирате чопър се съобразете колко често ще го използвате, както и за какви продукти най-често ще Ви е нужен. Това ще Ви помогне при избора на капацитета на съда. Обърнете внимание и на начините на почистване, дали частите могат да се мият в миялна машина, дали могат да се свалят и т.н.

Популярни марки са Philips, Rohnson, Moulinex, Gorenje, Bosch, Elite, Elekom и други.

Откъде да купим чопър?

Може да намерите практичния кухненски електроуред в магазините за техника – Технополис, Зора, Техномаркет и т.н., както и в Метро, Carrefour, Кауфланд, Т Маркет и други. Най-изгодните и атрактивни цени ще откриете в техните актуални брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg. Така ще закупите желания уред, без да отделяте голяма сума и да нарушавате семейния си бюджет.