Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Чорапогащник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 16

    Открихме: чорапогащник

    Хит Хипермаркет брошура до 27.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чорапогащник

През зимния сезон една от основните части на облеклото е чорапогащникът. Той е задължителен елемент от официалното и делово облекло на дамите, не само през студените дни. Има толкова голямо разнообразие от чорапогащници, че често може да се затрудним при избора му.

Какви чорапогащници има? Какъв да изберем?

Чорапогащниците се различават както по размер и материя, така и по плътността, кройката, повърхността си. Чорапогащниците могат да бъдат от еластан, ликра и полиамид, памук, вълна. Вълнените и памучни чорапогащници са предназначени за по-студено време или като част от туристическа екипировка.

Плътността на чорапогащниците се измерва в ден. Най-прозрачни са тези означени с под 9 ден, а най-плътни – с над 60. Стандартните и най-използвани са около 20 ден. Освен гладки, с различни цветове, моделите могат да бъдат и фигурални. Фигуралните чорапогащници се използват най-вече като акцент в облеклото, като могат да бъдат на точки, райе, каре, животински принтове и т.н.

Според кройката те могат да бъдат с ниска или висока талия, да имат или нямат уплътнители на пръстите и петата, ограничител на бедрата и други.

Когато избирате чорапогащник, съобразете неговия цвят с цвета на дрехите. Ако обувките Ви имат отворени пръсти или пета, най-добре купете чорапогащник без уплътнение. Уплътнението има за цел да подсили зоните, при които възниква най-често скъсване.

Откъде да купим чорапогащник?

Чорапогащниците са широко разпространени, като различни размери и видове могат да се намерят не само в магазините за бельо. Те се предлагат и в големите магазини като Фантастико, Кауфланд, Пикадили, Carrefour, Billa, Lilly, DM, Lidl, Penny и много други, а в актуалните им брошури ще откриете най-изгодните цени.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!