Чоризо Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чоризо

Българите са известни като ценители на вкусните месни деликатеси. В търговската мрежа може да открием най-различни салами, шунки, наденици и други колбаси. Голяма популярност имат чуждестранните деликатеси, а сред тях е апетитното и пикантно чоризо.

Какво представлява чоризо?

Чоризо или чорисо е традиционен колбас за Латинска Америка. Той се приготвя от смляно свинско месо и червен пипер, на който се дължи и отличителният му цвят. В различните региони, свинското месо може да бъде едро смялно или на по-ситни парченца. За любителите на пикантното се предлага чоризо с чили чушки, вместо червен пипер. В колбаса може да има и други подправки.

Кулинарна употреба на чоризо

В магазините ще намерите пушено или сушено чоризо. Сушеният колбас е отличен избор както за сандвичи, така и за мезе към бира или червено вино. Пушеното чоризо е по-подходящо за термична обработка, тъй като е по-мазно. Може да го изпечете на скара, да го изпържите с яйца, да гарнирате пица и паста. Колбасът придава неповторим вкус и аромат на сухи меса, както и на леща, картофи, ориз.

Откъде да купим чоризо?

В магазините за хранителни стоки – Фантастико, Кауфланд, Carrefour, Billa, Lidl, Пикадили и т.н., може да намерите колбасът както цял, така и нарязан. Следете срока на годност, произхода на месото, както и производителя. Оригиналното чоризо може да бъде на по-висока цена, затова разгледайте промоционалните брошури на магазините и изберете най-изгодната цена – бързо, лесно и удобно в Broshura.bg.