Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Чук Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чук

Чукът е един от онези инструменти, които е добре да присъстват във всеки дом. Независимо дали ще правите ремонт или не, този инструмент ще Ви бъде полезен при различни поправки и ежедневни дейности.

Какви видове чукове има?

Чуковете се разделят както по големина, така и по предназначение. Най-разпространени са стандартните или универсални чукове. Те намират широко приложение в домакинството и при различни ремонтни дейности. Имат Т-образна форма, която е образувана от дръжката и стоманена глава. Обикновено от едната страна главата е плоска и служи за забиване на пирони и т.н., а от другата страна е заострена. Има и чукове предназначени за дърводелска и зидарска работа. Техният заострен край може да бъде с различна форма.

Безоткатните чукове имат масивна глава, като осигуряват по-силен удар, като имат универсално приложение.

Какъв чук да изберем и откъде да го купим?

Изборът на чук трябва да се съобрази с желаното предназначение. Препоръчително е да закупите стандартен чук, тъй като той може да се използва за различни материали и основни ремонтни и строителни работи.

Голямо разнообразие от видове, размери и марки инструменти ще откриете в магазините за обзавеждане и строителни материали – Практикер, Бриколаж, Баумакс, Баухаус, както и в магазините с универсален характер – Метро, Кауфланд, Lidl и други. Разгледайте промоционалните им брошури и изберете най-изгодната цена за Вашия инструмент. Актуалните намаления и промоции ще намерите на едно място – в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!