Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Чушкопек Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чушкопек

Печените чушки не само много вкусни, но и полезни. Те намират широко приложение в кулинарията, като могат да се използват в различни салати, предястия, основни ястия, да бъдат част от плънки и туршии, да се използват за украса на блюда и много други. Макар да има много начини за печене на зеленчука, специалният електроуред – чушкопек, не губи своите почитатели.

Какво представлява чушкопекът?

Чушкопекът е създаден през 1974 г. от инж. Николай Пиперков. Електроуредът става толкова популярен, че започва да се произвежда масово и да се изнася в чужбина. За важността и неговото присъствие в ежедневието на българина, свидетелства и определянето на чушкопека за „Българското събитие на XX век”.

Чушкопекът представлява кух цилиндър, в който има електрически нагревател. Чушкопекът може да е предназначен за една чушка или за няколко – „троен чушкопек”. Уредът може да се използва и за печене на картофи, патладжани и други зеленчуци.

Какъв чушкопек да изберем?

Електроуредът е предпочитан най-вече заради бързината на печене. По-добре изберете троен чушкопек, тъй като ще си спестите време за печенето на по-голямо количество зеленчуци. Различните модели се различават и по своята мощност. Когато купувате чушкопек, той трябва да е добре изолиран, което намалява разхода на електроенергия. Едни от най-популярните марки са Skitia, Aida, Rubio и други.

Откъде да купим чушкопек?

Може да намерите различни марки чушкопеци, единични или тройни, в магазините за техника и дребни електроуреди – Зора, Технополис, Техномаркет, Денси, Практис, Практикер, Метро, Кауфланд и други. Разгледайте промоционалните брошури на магазините, които са публикувани на едно място – в Broshura.bg. Така ще може да изберете желания уред на достъпна и атрактивна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Великден в Broshura.bg! Виж предложенията!