Чушкопек

Намерихме 1 резултат за Чушкопек в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Чушкопек.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

06.09 - 26.09 Зора

Подобни продукти от тази категория

06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
24.08 - 20.09 ДЕНСИ

Повече информация за Чушкопек

Печените чушки не само много вкусни, но и полезни. Те намират широко приложение в кулинарията, като могат да се използват в различни салати, предястия, основни ястия, да бъдат част от плънки и туршии, да се използват за украса на блюда и много други. Макар да има много начини за печене на зеленчука, специалният електроуред – чушкопек, не губи своите почитатели.

Какво представлява чушкопекът?

Чушкопекът е създаден през 1974 г. от инж. Николай Пиперков. Електроуредът става толкова популярен, че започва да се произвежда масово и да се изнася в чужбина. За важността и неговото присъствие в ежедневието на българина, свидетелства и определянето на чушкопека за „Българското събитие на XX век”.

Чушкопекът представлява кух цилиндър, в който има електрически нагревател. Чушкопекът може да е предназначен за една чушка или за няколко – „троен чушкопек”. Уредът може да се използва и за печене на картофи, патладжани и други зеленчуци.

Какъв чушкопек да изберем?

Електроуредът е предпочитан най-вече заради бързината на печене. По-добре изберете троен чушкопек, тъй като ще си спестите време за печенето на по-голямо количество зеленчуци. Различните модели се различават и по своята мощност. Когато купувате чушкопек, той трябва да е добре изолиран, което намалява разхода на електроенергия. Едни от най-популярните марки са Skitia, Aida, Rubio и други.

Откъде да купим чушкопек?

Може да намерите различни марки чушкопеци, единични или тройни, в магазините за техника и дребни електроуреди – Зора, Технополис, Техномаркет, Денси, Практис, Практикер, Метро, Кауфланд и други. Разгледайте промоционалните брошури на магазините, които са публикувани на едно място – в Broshura.bg. Така ще може да изберете желания уред на достъпна и атрактивна цена.