Шалте Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шалте

Спалнята е помещението, в което отпочиваме и се отпускаме. Затова тя трябва да е уютна и комфортна. Поради тази причина, всеки детайл в нейното обзавеждане е от изключителна важност. Това важи в пълна сила и за детската стая, в която детето прекарва голяма част от времето си – в игри, забавления и почивка. За да не попада прах и замърсявания върху завивките на леглото, то трябва да има покривало.

Каква е разликата между шалте и кувертюра?

Шалтето и кувертюрата са двата вида покривала, които са най-разпространените и използвани. Основната разлика помежду им е, че шалтето има пълнеж, най-често от силиконова вата, и наподобява олекотена завивка. Кувертюрата е по-лека, като чаршаф.

Какво шалте да изберем?

Когато избирате шалте се съобразете както с размера на леглото, така и с интериора и цветовете на стаята. Добре е десенът на шалтето да отговаря и да допълва цялостния стил на помещението. Леглото често е акцентът в интериора и ако искате да разнообразите и промените облика му, най-добре изберете двулицево шалте.

Шалтетата са предпочитани и заради факта, че могат да се използват и като завивки. Различните десени ще направят изборът Ви по-лесен и ще може да ги съчетаете с цветовете на стаята.

Избирайте материи, които се почистват лесно и могат да се перат в пералня. Добре е шалтето да бъде тегелирано, т.е. ватата да е пришита, за да избегнете свиването при изпиране.

Откъде да купим шалте?

Независимо дали търсите шалте за спалнята или детската стая, може да намерите разнообразие от размери и десени в магазините за обзавеждане и аксесоари – Комо, Икеа, Аико, Лабиринт, Домко и т.н. В техните актуални брошури ще откриете атрактивни цени и промоции. Така ще можете да закупите желаното шалте на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!