Шапка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шапка

Шапката е един от аксесоарите, които се носят както през лятото, така и през зимата. Огромното разнообразие от материи, кройки, цветове, превръщат шапката в красиво украшение, което има и практична функция.

Какви шапки има?

На първо място, може условно да разделим шапките на шапки за ежедневието и шапки за спорт. Шапките за ежедневието могат да са плетени, от текстил, сламени и т.н., като материята зависи и от сезона, за който са предназначени. От шапките за спорт се отличават най-много плувните шапки. Най-често те са изработени от латекс или силикон, като прилепват плътно по главата. Бейзболните шапки, всъщност, са основен модел, който се използва и в ежедневието. Този тип шапки имат козирка, която е с извита форма, като обикновено могат да се регулират спрямо обиколката на главата.

Шапките с права козирка, известни и като снапбак шапки, са вдъхновени от уличната култура, като са предпочитани както от любители на хип-хоп стила, така и от скейтърите.

Шапките с периферия също са много популярни. В зависимост от размера на периферията, те са подходящи както за градска среда, така и за плажа. Плажните шапки се отличават с големи периферии. Шапките бомбета и баретите също са предпочитан аксесоар.

За зимния сезон, освен стандартните плетени шапки, много популярни са шапките-ушанки.

Шапките са универсална част от облеклото, като всеки вид е подходящ както за мъже, така и за жени. Изборът зависи от личните Ви предпочитания и вкус.

Откъде да купим шапка?

Ще намерите разнообразие от модели, цветове и размери шапки в магазините за облекло, в магазините за спортни стоки, както и в големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд, Т Маркет и т.н. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете желания аксесоар на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!