Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Шапка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 128 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шапка

Шапката е един от аксесоарите, които се носят както през лятото, така и през зимата. Огромното разнообразие от материи, кройки, цветове, превръщат шапката в красиво украшение, което има и практична функция.

Какви шапки има?

На първо място, може условно да разделим шапките на шапки за ежедневието и шапки за спорт. Шапките за ежедневието могат да са плетени, от текстил, сламени и т.н., като материята зависи и от сезона, за който са предназначени. От шапките за спорт се отличават най-много плувните шапки. Най-често те са изработени от латекс или силикон, като прилепват плътно по главата. Бейзболните шапки, всъщност, са основен модел, който се използва и в ежедневието. Този тип шапки имат козирка, която е с извита форма, като обикновено могат да се регулират спрямо обиколката на главата.

Шапките с права козирка, известни и като снапбак шапки, са вдъхновени от уличната култура, като са предпочитани както от любители на хип-хоп стила, така и от скейтърите.

Шапките с периферия също са много популярни. В зависимост от размера на периферията, те са подходящи както за градска среда, така и за плажа. Плажните шапки се отличават с големи периферии. Шапките бомбета и баретите също са предпочитан аксесоар.

За зимния сезон, освен стандартните плетени шапки, много популярни са шапките-ушанки.

Шапките са универсална част от облеклото, като всеки вид е подходящ както за мъже, така и за жени. Изборът зависи от личните Ви предпочитания и вкус.

Откъде да купим шапка?

Ще намерите разнообразие от модели, цветове и размери шапки в магазините за облекло, в магазините за спортни стоки, както и в големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд, Т Маркет и т.н. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете желания аксесоар на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!