Шатра

Намерихме 1 резултат за Шатра в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Шатра.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

13.09 - 03.10 Практикер

Подобни продукти от тази категория

13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер

Повече информация за Шатра

Обичате да ходите на риболов, но продължителното излагане на слънчева светлина не Ви влияе добре? Или сте със семейството си на море и искате повече сянка? За щастие вече има ефективно решение на този проблем. Шатрите, които се продават по магазините, са удобен и красив вариант за подслон, алтернатива на досегашните чадъри.

Какви видове шатри има? Каква да избера?

В магазините има голям избор от шатри, в зависимост от материала, от който са изработени, както и от размера и удобствата им. Най-добре избягвайте евтините варианти от полиетилен, тъй като при евентуален дъжд или при силно слънце лесно се износват. Търсете по възможност шатра, която е затворена и има комарници. Така можете спокойно да си почивате вътре и същевременно да се предпазите от досадните насекоми. Стандартните шатри са 3 на 3 метра и могат да се разпънат от двама души,а когато се сгънат, са удобни за носене. На пазара се предлагат и огромни шатри, които са предвидени за големи празненства на открито. Изборът Ви зависи от личните Ви предпочитания и от мястото, на което планирате да използвате навеса. Внимателно избирайте шатрата, гледайте да е направена от качествен материал, за да издържи по-дълго и дори при лоши метеорологични условия.

Откъде да купя шатра?

В магазините на „Praktiker”, “Aiko”, “Jysk” и др. може да разгледате предлаганите модели шатри. Преди да направите своя избор, вижте нашия сайт и брошурите, които качваме на него. По този начин ще сте информирани къде са най-изгодните намаления.