Шатра

Намерихме 4 резултата за Шатра в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Шатра. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Шатра и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Шатра

Обичате да ходите на риболов, но продължителното излагане на слънчева светлина не Ви влияе добре? Или сте със семейството си на море и искате повече сянка? За щастие вече има ефективно решение на този проблем. Шатрите, които се продават по магазините, са удобен и красив вариант за подслон, алтернатива на досегашните чадъри.

Какви видове шатри има? Каква да избера?

В магазините има голям избор от шатри, в зависимост от материала, от който са изработени, както и от размера и удобствата им. Най-добре избягвайте евтините варианти от полиетилен, тъй като при евентуален дъжд или при силно слънце лесно се износват. Търсете по възможност шатра, която е затворена и има комарници. Така можете спокойно да си почивате вътре и същевременно да се предпазите от досадните насекоми. Стандартните шатри са 3 на 3 метра и могат да се разпънат от двама души,а когато се сгънат, са удобни за носене. На пазара се предлагат и огромни шатри, които са предвидени за големи празненства на открито. Изборът Ви зависи от личните Ви предпочитания и от мястото, на което планирате да използвате навеса. Внимателно избирайте шатрата, гледайте да е направена от качествен материал, за да издържи по-дълго и дори при лоши метеорологични условия.

Откъде да купя шатра?

В магазините на „Praktiker”, “Aiko”, “Jysk” и др. може да разгледате предлаганите модели шатри. Преди да направите своя избор, вижте нашия сайт и брошурите, които качваме на него. По този начин ще сте информирани къде са най-изгодните намаления.