Шезлонг Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шезлонг

Шезлонгът представлява вид разгъваем стол, който можем да нагласяме в различни положения в зависимост от предпочитанията ни. Той е нисък и ни позволява да си почиваме на него както  в полулегнало състояние, така и в напълно легнало. Шезлонгът е удобен стол, който ползваме както на плажа в горещите летни дни, така и покрай басейна и в градината за отмора.

Как да изберем шезлонг?

Наименованието на шезлонга идва от френски и означава легло за отдих. Легло или стол, факт е, че шезлонгът ни върши страхотна услуга, когато имаме нужда. Ето защо трябва внимателно да изберем тази така полезна мебел. Шезлонгът може да има подлакътници, а има и модели без. Той най-често е изработен от пластмаса, но има и такива от дърво, които са подходящи за Вашата градина или двор. Облегалката на шезлонгите най-често може да се движи като сменя няколко регулируеми позиции. Колкото повече са те, толкова по-лесно можете да откриете коя позиция е най-комфортна за Вас.

Какво е ново и модерно при шезлонга?

Освен че, има различни вариации в дизайна и цветовете на шезлонгите, вече се предлагат и съвсем нови и революционни модели. Освен типичните варианти от пластмаса, можем да срещнем и алуминиеви, както и такива от PVC. Освен това има модели с вградени чадърчета в тях. За допълнителния  Ви комфорт пък могат да се погрижат шезлонгите с вибрация. Удобно, нали?

Актуални предложения за шезлонг

Ако искате да се снабдите с шезлонг, попаднали сте на правилното място. В нашия сайт можете да разгледате брошура, която съдържа най-изгодните предложения на редица търговски вериги (Бриколаж, Практикер, Чечосан и др.). Вижте я сега и грабнете Вашия нов шезлонг на най-добра цена. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!