Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Шейк Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шейк

Шейковете не са новост за нашите географски ширини. В днешно време всеки може да си приготви шейк, по свой вкус и предпочитание, а предлаганите в магазините шейкъри улесняват още повече това.

Какви видове шейкове има?

Има голямо разнообразие от шейкове – плодови, зеленчукови, с ядки, с мляко или сладолед. Обикновено шейковете се приготвят на основата на сладолед и прясно мляко, разбити с плодове. Най-популярните плодове, които се използват са банани, ягоди, малини, боровинки. Към тях могат да се прибавят различни ядки или сушени плодове, да се овкусят допълнително с мед и други.

Много популярни, особено за активно занимаващите се със спорт и фитнес, са протеиновите шейкове на прах, както и шейковете за отслабване.

Какъв шейк да изберем и как да го приготвим?

Изборът на шейк зависи изцяло от нашето предпочитание, вкус и резултат, който искаме да получим. Шейковете за отслабване заместват едно нормално хранене, докато домашно приготвените шейкове със сладолед и плодове, например, могат да съдържат повече калории. Плодовите и зеленчукови шейкове могат да бъдат много полезни, особено ако сладоледът се замести с мляко и не се добавят допълнителни подсладители.

Ако нямате шейкър в кухнята си, може да използвате пасатор или да намачкате по-меките плодове с вилица. Към тях се прибавят млякото, ядки, мед и другите съставки – по желание.

Откъде да купим шейк?

Продуктите за шейк, който да приготвите в домашни условия, може да намерите във всеки магазин за хранителни стоки. При изборът на плодове и зеленчуци обърнете внимание те да се узрели, като да нямат загнивания. В търговката мрежа не е трудно да се намерят и шейковете на прах, като те се разреждат с вода или с мляко, според указанията. Най-изгодните цени ще откриете в промоционалните брошури на магазините, които са събрани на едно място – в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!