Шейкър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шейкър

Шейковете са едни от предпочитаните напитки, които можем бързо и лесно да приготвим в домашни условия. Единственото което ни е необходимо, освен желаните продукти разбира се, е шейкър. С негова помощ ще приготвим и смесим предпочитаните съставки, и ще получим напитка по свой вкус.

Какви шейкъри има? Какъв да изберем?

Най-общо може да разделим шейкърите на два вида, според начина на използване и предназначението им. Единият вид шейкъри са под формата на чаша и могат да имат капак, с сламка за пиене. Те се използват за ръчно разбъркване на желаните течности и съставки. Те са удобни и предпочитани, тъй като могат да се използват и навън. Някои от тях имат различни отделения, в които могат да се съхраняват течност и съставка на прах, например. Те са широко използвани от активно спортуващи, които приемат протеинови шейкове на прах или за отслабване.

Шейкърите за коктейли също имат капак, но най-често той е със цедка, а към нея има отделна капачка. Те могат да се използват както в домашни условия, така и в заведения, като са незаменим помощник на барманите.

Другият основен вид шейкъри са електрическите. При тях смесването и разбъркването на съставките става чрез специална приставка, като чашата най-често е подвижна. Могат да се използват както за приготвянето на шейкове, така и за фрапе и различни коктейли. Електрическите шейкъри се различават както по мощност, така и по обем на чашата. Удобни за пътуване и лесни за пренасяне са компактните мини шейкове, при които чашата е мерителна и има вместимост около 80 мл. Обикновено чашите при стандартните шейкъри е с обем около 500 мл. Много популярни са и шейкър каните.

Откъде да купим шейкър?

Ще намерите голямо разнообразие от шейкъри в магазините за техника. Утвърдени марки са Philips, Rohnson, Singer и други. Разгледайте офертите за шейкъри в Broshura.bg и изберете подходящия за Вас шейкър на атрактивна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!