Шейкър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шейкър

Шейковете са едни от предпочитаните напитки, които можем бързо и лесно да приготвим в домашни условия. Единственото което ни е необходимо, освен желаните продукти разбира се, е шейкър. С негова помощ ще приготвим и смесим предпочитаните съставки, и ще получим напитка по свой вкус.

Какви шейкъри има? Какъв да изберем?

Най-общо може да разделим шейкърите на два вида, според начина на използване и предназначението им. Единият вид шейкъри са под формата на чаша и могат да имат капак, с сламка за пиене. Те се използват за ръчно разбъркване на желаните течности и съставки. Те са удобни и предпочитани, тъй като могат да се използват и навън. Някои от тях имат различни отделения, в които могат да се съхраняват течност и съставка на прах, например. Те са широко използвани от активно спортуващи, които приемат протеинови шейкове на прах или за отслабване.

Шейкърите за коктейли също имат капак, но най-често той е със цедка, а към нея има отделна капачка. Те могат да се използват както в домашни условия, така и в заведения, като са незаменим помощник на барманите.

Другият основен вид шейкъри са електрическите. При тях смесването и разбъркването на съставките става чрез специална приставка, като чашата най-често е подвижна. Могат да се използват както за приготвянето на шейкове, така и за фрапе и различни коктейли. Електрическите шейкъри се различават както по мощност, така и по обем на чашата. Удобни за пътуване и лесни за пренасяне са компактните мини шейкове, при които чашата е мерителна и има вместимост около 80 мл. Обикновено чашите при стандартните шейкъри е с обем около 500 мл. Много популярни са и шейкър каните.

Откъде да купим шейкър?

Ще намерите голямо разнообразие от шейкъри в магазините за техника. Утвърдени марки са Philips, Rohnson, Singer и други. Разгледайте офертите за шейкъри в Broshura.bg и изберете подходящия за Вас шейкър на атрактивна цена.