Шлаух Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шлаух

Когато обзавеждаме банята всички се стремим тя да бъде комфортна, а елементите в нея да са висококачествени. Това важи с пълна сила и при избора на душ. Много хора предпочита да използват комбиниран душ – стационарен и подвижен. За подвижните душове трябва да имаме устойчив и здрав шлаух.

Какъв шлаух да изберем?

Шлаухът трябва да е устойчив на огъване и да е издръжлив на висока температура. Основната разлика между различните шлаухове е в материалите, от които са произведени. Едни от най-разпространените шлаухове са изработени от топлоустойчива гума, обвита в метална оплетка или калъф.

Другият вид, който е смятан за по-издръжлив и с по-високо качество, е от излята пластмаса с вградена метална конструкция. Тя предпазва шлауха от силно огъване, а от там – намалява риска от пречупване. Пластмасата е топлоустойчива и гъвкава.

Според мнозина, най-добър избор е шлаухът от гума с пластмасово покритие. При някои модели има и защита от пресукване. Това допълнително увеличава устойчивостта му и срока на експлоатация.

Предлагат се и шлаухове за кабели, които може да използвате в другите помещения на дома си. Най-използвани и предпочитани са термосвиваемите шлаухове. Те се свиват под въздействието на топлина, като плътно обвива обекта, който трябва да защитават и изолират. При тях има разнообразие от размери и цветове, които може да изберете.

Откъде да купим шлаух?

Най-голям избор от различни видове шлаухове ще намерите в големите магазини за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус, Чечосан и други. В техните актуални брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg, ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите необходимия Ви шлаух.