Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Шлаух Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шлаух

Когато обзавеждаме банята всички се стремим тя да бъде комфортна, а елементите в нея да са висококачествени. Това важи с пълна сила и при избора на душ. Много хора предпочита да използват комбиниран душ – стационарен и подвижен. За подвижните душове трябва да имаме устойчив и здрав шлаух.

Какъв шлаух да изберем?

Шлаухът трябва да е устойчив на огъване и да е издръжлив на висока температура. Основната разлика между различните шлаухове е в материалите, от които са произведени. Едни от най-разпространените шлаухове са изработени от топлоустойчива гума, обвита в метална оплетка или калъф.

Другият вид, който е смятан за по-издръжлив и с по-високо качество, е от излята пластмаса с вградена метална конструкция. Тя предпазва шлауха от силно огъване, а от там – намалява риска от пречупване. Пластмасата е топлоустойчива и гъвкава.

Според мнозина, най-добър избор е шлаухът от гума с пластмасово покритие. При някои модели има и защита от пресукване. Това допълнително увеличава устойчивостта му и срока на експлоатация.

Предлагат се и шлаухове за кабели, които може да използвате в другите помещения на дома си. Най-използвани и предпочитани са термосвиваемите шлаухове. Те се свиват под въздействието на топлина, като плътно обвива обекта, който трябва да защитават и изолират. При тях има разнообразие от размери и цветове, които може да изберете.

Откъде да купим шлаух?

Най-голям избор от различни видове шлаухове ще намерите в големите магазини за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус, Чечосан и други. В техните актуални брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg, ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите необходимия Ви шлаух.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!