Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Шмиргел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шмиргел

Ако сте майстор и Ви се налага да се справяте с довършителни работи или просто Ви се отдава да работите с техника и искате да разполагате с всички необходими за това инструменти, навярно купуването на шмиргел ще бъде удачно за Вас. Тези инструменти са подходящи за разнообразни действия като полиране, шлайфане, зачистване, заточване и др. 

Какъв шмиргел да избера? Какви цени да очаквам?

При избор на шмиргел трябва да решите дали искате той да е ръчен или подов. Ако Ви е нужен уред, с който да подготвите по-малка площ, нуждаеща се от деликатно докосване, може да изберете ръчен. Ако Ви е необходим по-мощен уред, който да работи на големи участъци, изберете подов. Някои модели са снабдени с прахоуловител, благодарение на който ще си осигурите чиста и безпрепятствена работа. При избора на шмиргел преценете дали се нуждаете от стабилен и мощен инструмент и ако е така, по-добре се ориентирайте към по-скъпите, но качествени шмиргели – т.нар. професионални модели. Някои инструменти са снабдени със стоманени предпазители на диска, които са своеобразна защита за работещия. Цените на шмиргела са между 40 и 200 лева за обикновените модели и 300-400-за професионалните.

Кои марки са надеждни? Откъде да си купя?

Сред купуваните марки шмиргели са продуктите на “Bosch”, “Raider”, “Makita”, DWT” и др. Можете да изберете Вашата машина от магазините на „Багира“, „Praktiker”, “Baumax”  и др. Тъй като на пазара има много продукти, ние събираме специално за Вас на едно място най-изгодните предложения. Прочетете брошурите на сайта ни, възползвайте се от намаленията.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!