Шорти

Намерихме 1 резултат за Шорти в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Шорти.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

03.01 - 23.01 Практикер
01.01 - 31.01 Oriflame
02.01 - 31.01 Билла
09.01 - 22.01 Pepco
20.01 - 26.01 Kaufland
20.01 - 26.01 Kaufland
20.01 - 26.01 Kaufland

Повече информация за Шорти

Шортите са едни от най-предпочитаните къси панталони както за мъжете, така и за жените. Разнообразието от десени и материи, дава възможност да изберем най-подходящите шорти за ежедневието или за конкретен спорт.

Какво представляват шортите?

По принцип, шортите са вид къси панталони, които имат свободни и прави крачоли. Те могат да са с различна дължина, а коланът им е най-често ластичен и с връзки. В зависимост от предназначението им, те могат да бъдат от разнообразни материи.

За разлика от бермудите, които имат традиционна дължина около коляното, при шортите има по-голям избор. Те могат да са къси, средно дълги – стигащи до средата на бедрото, дълги, които достигат малко над или до коляното.

Шортите са и едни от най-разпространените мъжки бански. Обикновено се предпочитат средно късите модели. Те са изработени от бързосъхнещи материи, като най-често имат и вътрешна мрежа.

За спорт – футбол и баскетбол например, са предпочитани дългите свободни шорти, които са от леки дишащи материи. Те осигуряват свободно движение и комфорт. Обикновено при тези модели липсват джобове, за разлика от шортите-бански.

При дамските шорти също има не по-малко разнообразие. Освен за спорт, те са и предпочитано облекло за ежедневието, а различните модели и материи позволяват носене и при по-официални поводи.

Откъде да купим шорти?

В зависимост от вида и предназначението на шортите, може да намерите разнообразие от цветове и размери в магазините за облекло, в магазините за спортни стоки, както и в големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд, Т Маркет и т.н. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраните панталони на изгодна цена.