Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Шорти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шорти

Шортите са едни от най-предпочитаните къси панталони както за мъжете, така и за жените. Разнообразието от десени и материи, дава възможност да изберем най-подходящите шорти за ежедневието или за конкретен спорт.

Какво представляват шортите?

По принцип, шортите са вид къси панталони, които имат свободни и прави крачоли. Те могат да са с различна дължина, а коланът им е най-често ластичен и с връзки. В зависимост от предназначението им, те могат да бъдат от разнообразни материи.

За разлика от бермудите, които имат традиционна дължина около коляното, при шортите има по-голям избор. Те могат да са къси, средно дълги – стигащи до средата на бедрото, дълги, които достигат малко над или до коляното.

Шортите са и едни от най-разпространените мъжки бански. Обикновено се предпочитат средно късите модели. Те са изработени от бързосъхнещи материи, като най-често имат и вътрешна мрежа.

За спорт – футбол и баскетбол например, са предпочитани дългите свободни шорти, които са от леки дишащи материи. Те осигуряват свободно движение и комфорт. Обикновено при тези модели липсват джобове, за разлика от шортите-бански.

При дамските шорти също има не по-малко разнообразие. Освен за спорт, те са и предпочитано облекло за ежедневието, а различните модели и материи позволяват носене и при по-официални поводи.

Откъде да купим шорти?

В зависимост от вида и предназначението на шортите, може да намерите разнообразие от цветове и размери в магазините за облекло, в магазините за спортни стоки, както и в големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд, Т Маркет и т.н. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраните панталони на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!