Шпакла Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шпакла

Всеки, който започва ремонт има нужда от основни инструменти, с които да осъществи идеите си. Гладките и равни стени са най-важният елементи, за да можем да ги декорираме според желанието и вкуса ни. Един от необходимите ни инструменти, за постигане на тази цел, е шпаклата.

Какви видове шпакли има? Каква да изберем?

Шпаклите се различават не само по размерите си, но и по формата на инструмента. Когато избирате шпакла, най-добре се съобразете с площта на повърхността, за която ще използвате инструмента. Колкото по-голяма е площта, толкова по-добре е и шпаклата да е с по-голям размер. Така ще си спестите много усилия, които ще изразходвате с малка шпакла.

За вътрешните ъгли в помещенията са предназначени специални шпакли, които имат извита под ъгъл форма. За фугиране и почистване също има различни видове шпакли.

При закупуване на инструмента обърнете внимание и на дръжката. Тя може да е пластмасова, дървена или гумена. Важно е да бъде с удобен захват и да приляга в ръката Ви. Не трябва да е прекалено тежка, за да не изморява излишно ръката.

Някои шпакли имат и телескопична дръжка, с която работата се улеснява допълнително. Те са предпочитани за работа върху подове.

Откъде да купим шпакла?

Ще намерите различни размери и видове шпакли във всеки магазин за строителни материали като Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Чечосан и т.н. В тях може да откриете и комплекти от основни ремонтни и строителни инструменти, в които е включена и шпакла, както и комплекти от различни размери шпакли. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg за шпакли. Така бързо и лесно ще изберете необходимия Ви инструмент, на атрактивна и изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!