Шпакла

В момента няма актуални промоции за Шпакла. Разгледай други подобни предложения.

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Шпакла

Всеки, който започва ремонт има нужда от основни инструменти, с които да осъществи идеите си. Гладките и равни стени са най-важният елементи, за да можем да ги декорираме според желанието и вкуса ни. Един от необходимите ни инструменти, за постигане на тази цел, е шпаклата.

Какви видове шпакли има? Каква да изберем?

Шпаклите се различават не само по размерите си, но и по формата на инструмента. Когато избирате шпакла, най-добре се съобразете с площта на повърхността, за която ще използвате инструмента. Колкото по-голяма е площта, толкова по-добре е и шпаклата да е с по-голям размер. Така ще си спестите много усилия, които ще изразходвате с малка шпакла.

За вътрешните ъгли в помещенията са предназначени специални шпакли, които имат извита под ъгъл форма. За фугиране и почистване също има различни видове шпакли.

При закупуване на инструмента обърнете внимание и на дръжката. Тя може да е пластмасова, дървена или гумена. Важно е да бъде с удобен захват и да приляга в ръката Ви. Не трябва да е прекалено тежка, за да не изморява излишно ръката.

Някои шпакли имат и телескопична дръжка, с която работата се улеснява допълнително. Те са предпочитани за работа върху подове.

Откъде да купим шпакла?

Ще намерите различни размери и видове шпакли във всеки магазин за строителни материали като Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Чечосан и т.н. В тях може да откриете и комплекти от основни ремонтни и строителни инструменти, в които е включена и шпакла, както и комплекти от различни размери шпакли. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg за шпакли. Така бързо и лесно ще изберете необходимия Ви инструмент, на атрактивна и изгодна цена.