Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Шпакловка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шпакловка

Шпакловката е неизменна част от ремонта на всяко едно помещения във Вашия дом. В най-общи линии шпакловането е процесът, който извършваме върху повърхностите преди да поставим облицовка. Тоест шпакловането е един вид подготвяне на основата, която ще облицоваме. За целта можем да използваме различни видове шпакловки.

Защо е необходимо да се шпаклова?

Шпакловането е неизбежно, защото именно то подготвя съответните повърхности – било то стени или под, за облицоване. В тази връзка е необходимо да шпакловате с подходящи материали, за да може последвалото покритие да се задържи трайно и да бъде устойчиво. Без значение дали ще боядисвате стените във Вашия дом или пък имате намерение да лепите тапети, нужна е шпакловка. Това е така, защото в случая на тапетите например, когато стените са шпакловани, то лепилото, което използваме за закрепване на тапетите, засъхва по-бързо и има по-малко неравности при лепенето.

Какви видове шпакловки има?

Можем да срещнем два основни вида шпакловки – изравняващи и финиращи шпакловки. Първият вид шпакловка използваме, когато трябва да запълним по-големи пукнатини, за да изравним дадена повърхност, а пък финиращите са подходящи за запълване на по-дребни и фини неравности. В зависимост от материала можем да срещнем различни видове шпакловки. Най-разпространената обаче е гипсовата. Преди да се нанесе е задължително да грундираме стената или тавана, които ще шпакловаме, а самата шпакловка се поставя върху здрави повърхности, като те не трябва да бъдат морки. Друг вид шпакловка е такава с теракол, която пък е подходяща за пода във Вашия дом. Тук вече нямаме ограничение по отношение на това дали повърхността е мокра, но отново трябва преди това да сме нанесли грунд.

Откъде да изберем подходящите шпакловки?

За да Ви помогнем в избора на подходящи шпакловки, създадохме дигитален каталог с най-добрите оферти на редица водещи търговски вериги, сред които Бриколаж, Чечосан, Баумакс, Баухаус, Багира, Темакс и така нататък. Разгледайте и изберете с какво да шпакловате стени във Вашия дом още сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!