Шредер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шредер

Има документи, които съдържат важна или поверителна информация, лични данни и т.н. Когато се налага да ги изхвърлим, често се притесняваме да не попаднат в неподходящи ръце. Най-лесният начин да унищожим даден документ е да го скъсаме, това обаче не винаги е ефективно. За да избегнем риска от кражба, фалшификация и други проблеми, най-добре да използваме шредер.

Какво представлява шредерът? Какъв да изберем?

Шредерът е машина, която унищожава хартиени или други материали, като ги нарязва на малки части. В зависимост от шредера, той може да нарязва на тънки ленти или на парченца.

Когато избираме шредер, на първо място, трябва да определим къде ще го използваме и за какъв тип информация. Освен хартия, има шредери, които унищожават дискове, дискети, кредитни карти. Машините имат и различни степени на сигурност. Най-общо – нивата на сигурност са пет. Те определят големината на парченцата и ивиците. Най-ниското ниво на сигурност е характерно за шредери за домашна употреба, като е подходящо за обща информация.

Съобразете се със средния брой листове, които ще унищожавате. Предлагат се шредери, които са подходящи за използване от един човек и унищожаване на 50 листа дневно, както и такива, които могат да се използват за над 1000 листа.

Цените на шредерите се определят както от нивото на сигурност, така и от големината, капацитета и материалите, които могат да се унищожат.

Откъде да купим шредер?

Може да намерите шредери в магазините за техника, както и в магазините за офис оборудване. Популярни марки са Olympia, Rexel, Intimus и други. В Broshura.bg ще откриете изгодните промоции и намаления, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия шредер на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!