Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Щепсел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Щепсел

Щепселът представлява специално приспособление, с помощта на което включваме различни електрически уреди в контактите, а по този начин и в електрическата мрежа. Не случайно контактите често са наричани щепселни кутии. А иначе произнасяме именно това наименование на уреда, заради немския език.

Какво е устройството на щепсела?

Щепселът се състои от няколко съставни части. Първо, той има корпус , който задължително се изработва от материал, устойчив на топлина, който не провежда ток. Второ, щепселът има контактни клеми, за които се характеризират с висока проводимост. И накрая щепселът има съединител кабел, който провежда тока от контакта към съответния електрически уред, който сме включили.

Какви видови щепсели можем да срещнем на пазара?

Има различни типове щепсели и щепселни кутии в зависимост от изискванията и спецификациите в съответната държава. Ако например отидем в Аржентина, може би няма да успеем да си заредим телефона, ако преди това не сме се снабдили с адаптер. А иначе европейските щепсели са по стандарт „Шуко”. Освен това можем да срещнем мъжки и женски щепсели. Разликата идва от факта, че в женските можем да поставим съответния корпус и клеми, които са ни необходими, докато при мъжкия те са вградени в основата на щепсела. В зависимост от материала, от който са изработени можем да срещнем различни модели на пазара.

Откъде да купим щепсели?

За да Ви улесним в търсенето на щепсели, създадохме дигитален каталог с най-добрите оферти на редица големи търговски вериги. Сред тях са Бриколаж, Чечосан, Багира, Мастъхаус, Баумакс и други. Нашите предложения можете да разгледате в сайта ни.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!