Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Щипки за пране Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Щипки за пране

Щипките за пране са онези приспособления, които ни помагат да захванем изпраната от нас дреха на въже, където да изсъхне. Разбира се, с тях можем да защипем и други предмети, като например обувки, кърпи и т.н. Те могат да бъдат изработени от различни материали, но винаги са съставени от две идентични части, които са закрепени посредством пружина, минаваща през средата. Начинът, по който изглеждат щипките пък дължим на Дейвид Смит.

Какви щипки има?

Щипките за пране се различават по големината си, но обикновено те са компактни. Освен това можем да срещнем различни щипки, в зависимост от материала, от който са изработени. Най-често те биват пластмасови или дървени. Най-масово се срещат обаче дървените, тъй като са по-удобни и функционални. Освен това те могат да бъдат оцветени в различни цветове, които придават допълнителе колорит и настроение. Често дори щипките се използват за украса на различни ръчни изделия.

Как да простираме правилно?

Има различни теории дали при простиране бельото трябва да е най-отзад, за да бъде скрито, или да бъде поставено най-отпред. Зависи от предпочитанията на всеки човек. Често се случва обаче по-претенциозните дами да простират, използвайки еднакви цветове щипки, като цвета на дрехата, която са защипали. Важно е да знаем, че дрехите винаги се простират обърнати наопаки, за да не избелеят. Важно е да защипваме дрехите така че, да не остават неприятни следи по захванатата дреха. За целта трябва да следим кога дрехата е суха, за да можем своевременно да я свалим от простора, а да не я оставяме там по-дълго от необходимото.

Откъде да купим щипки за пране?

Разгледайте нашия сайт, където ще откриете дигитален каталог с предложения за щипки за пране на търговски вериги, сред които Куафланд, Карфур, Лидл и т.н. Изберете новите си щипки и нека прането да започне сега!

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!