Щори

Намерихме 1 резултат за Щори в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Щори.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

23.08 - 12.09 Практикер

Подобни продукти от тази категория

19.08 - 25.08 Kaufland
01.08 - 31.08 Smilebox.bg
01.08 - 31.08 Smilebox.bg
15.03 - 01.09 Garden MAX
09.05 - 31.12 KARE
09.07 - 31.08 Vivre.bg
09.07 - 31.08 Vivre.bg
01.08 - 31.08 Oriflame

Повече информация за Щори

Всеки се стреми да направи дома си спокоен и комфортен, все пак ненапразно се казва „домът е моята крепост”. Важно е да се чувстваме удобно и уютно във всяко помещение – далеч от хорските очи. Какво по-добро от завесите или щорите, за да постигнем това. Несъмнено щорите са предпочитан вариант от мнозина.

Какви видове щори има?

Хоризонталните или венециански щори са най-разпространените. При тях може да откриете различни цветове, като са предпочитани поради улеснения достъп до светлина, която преминава между ламелите. Могат да се монтират както от вътрешната страна на прозореца, така и между двете стъкла на двукатните дограми.

Вертикалните щори са предпочитани заради приликата им със завеси. Те представляват дълги ленти, с алуминиев корниз. Могат да се регулират еднопосочно и двупосочно. Препоръчват се за големи и високи прозорци и витрини.

Римските щори напоследък придобиват все по-голяма популярност. Те обхващат целия прозорец и прилепват плътно към него. Стоят еднакво добре както на малки, така и на френски прозорци, а и допълват интериора на помещението. Лесни са за поддръжка и почистване.

Ролетните щори също са практичен вариант и осигуряват добро затъмнение на помещението. При тях също има разнообразие от цветове и десени, които ще се превърнат в акцент.

Модерният вариант на пердето са щорите японска стена. Те обхващат цялата височина на прозореца, като се местят настрани. Обикновено се изработват от същите материали, от които са и римските щори.

Интересен вариант са т.нар натурални щори. Те са изработени от дърво, най-често от палмово дърво или бамбук.

Какви щори да изберем?

На първо място се съобразете с помещението и неговия интериор, колко е светло, с какво изложение е, какво е неговото предназначение – повечето хора предпочитат по-плътни щори за спалнята и повече светлина за дневната. Важно е да знаете размера на прозорците – щорите Японска стена, например, не са подходящи за малки прозорци. Не на последно място – определете ориентировъчна сума, която бихте отделили.

Откъде да купим щори?

Може да намерите различни видове щори в магазините за мебели и обзавеждане – Икеа, JYSK, Практикер, Комо и много други. За да намерите най-изгодната цена, разгледайте актуалните брошури на търговските обекти, в Broshura.bg.