Ъглошлайф

Намерихме 4 резултата за Ъглошлайф в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Ъглошлайф. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Ъглошлайф Bosch и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

03.01 - 23.01 Практикер
03.01 - 23.01 Практикер
03.01 - 23.01 Практикер
03.01 - 23.01 Практикер
03.01 - 23.01 Практикер
03.01 - 23.01 Практикер
03.01 - 23.01 Практикер
03.01 - 23.01 Практикер

Повече информация за Ъглошлайф

Ако се нуждаете от машина за рязане, шлайфоване и полиране на работни детайли или цели изделия, то определено ъглошлайфът е Вашият инструмент. Една от основните му характеристики е, че изключително добре обработва метал, дърво, пластмаса и камък, а също така реже и шлайфова едрогабаритни детайли и изделия с по-голям размер.

Какво трябва да знаем за ъглошлайфовете?

Електрическите ъглошлайфове могат да бъдат от 220-240V, като притежават регулируеми предпазители. За по-голяма безопасност при работа са снабдени с четки, които се самоизключват, двойна изолация, а също така притежават и многофункционален прекъсвач, който блокира машината при непредвидено включване. Плавен пуск, защитен кожух срещу завъртване и намалена тежест, са само част от привлекателните страни на инструмента, подходящ както за професионални строители така и за домашния майстор.

На кои марки да се доверим?

Отличават се големи, малки и специални ъглошлайфове, в зависимост от Вашите потребности, като повечето производители Bosch, Einhell, Skil, Sparky, Alpha Tools, Power Tools, Makita, Felisatti, Reider, DWT и др. са заложили на подобрението в характеристиките и функционалността на машините. Осъвършенстван е електродвигателя, създадена е допълнителна защита на  статора, ротора и лагера от прах, а гумираните ръкохватки имат антивибрационни функции. Диамантните дискове на ъглошлайфа, заделени на няколко класа мощност, са изработени по този начин, че да осигурят устойчивост на високи температури, по-голяма издръжливост и производителност при рязане. Освен всичко актуалните модели на световните производители на тези машини имат и допълнително включени стандартни аксесоари към комплекта.

Къде можем да ги намерим?

В различните вериги магазини като Mr. BricolageBauMax, BauHaus, MasterHaus, Багира и Чечосан има богат избор от модели и марки, като на нашия сайт можете да откриете най-актуалните оферти за настоящия период. Не пропускайте всички промоции от каталозите в  Broshura.bg