Ютия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ютия

Често се налага Вие или близките Ви да носят костюм или просто сте намерили любимата си дреха намачкана? Без значение от случая, ютията е добър вариант да поддържате дрехите си в изряден вид. Интересен факт е, че уредът за гладене е създаден през далечния XV в. и първите му представители са работели с въглени. Били са доста груби на външен вид и тежки.

Каква ютия да избера? Какви функции притежават новите модели?

Не избирайте уреда само по външен вид и цена, а се интересувайте от характеристиките му, включително материала, от който е изработена, както и какви функции притежава. Покритието на повърхността, с която гладим, може да бъде алуминиево, тефлоново, керамично, посребрено, лазерно обработено, както и от неръждаема стомана – инокс. Внимателно трябва да изберем продукта, тъй като именно от това покритие зависи степента на залепване на уреда в плата и качеството на процеса на гладене. Добре е да избягваме по-евтините модели, за да сме сигурни, че ще предпазим дрехите си. Ютиите с тефлоново и керамично покритие са добър вариант, а тези с лазерно обработена плоча се чистят най-лесно и не застрашават тъканта от увреждане. Хубаво е уредът да притежава функция за самоизключване. По този начин ако оставите в хоризонтално положение ютията за 30 секунди, тя се самоизключва. Ако е във вертикално, това отнема около 8 минути. Така пестим не само енергия, но и се застраховаме срещу възможността да възникне пожар. Някои модели предлагат и система за почистване, наречена “Anti-Calc”, която предпазва от натрупване на котлен камък, съществуват и самопочистващи се ютии.

Кои модели ютии са добри? Къде да ги намеря?

„Philips”, “Tefal”, “Delonghi”, “Bosch”, “Rowenta” са някои от добрите марки ютии, но има и много други с добри характеристики, които може да разгледате в магазините на „Технополис“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Техмарт“, „Денси“.
Спестете пари, не бързайте да купувате първия уред, който е привлякъл вниманието Ви. Вижте първи брошурите на актуални промоции, които сме събрали за Вас. Може би на някоя от тях ще изберете бъдещата си ютия.