Ябълки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ябълки

Ябълката – плодът на изкушението, на който Ева не е могла да устои. Жълти, червени, зелени – те всички са вкусен и сигурен източник на витамини, които са особено важни за правилното функциониране на човешкия организъм. Съществува английска поговорка, която гласи „Една ябълка на ден държи доктора далеч от мен“. И с право. Тези плодове са сред най-ценените заради богатия си витаминен състав. Особено подходящи са за хора, които имат проблем с холестерола поради киселинния състав, който разгражда вредните натрупвания по вътрешните стени на кръвоносните съдове. Също така са предпочитани от пазещите диета или хранителен режим заради способността си да разграждат мазнините в тялото. Диетолози дори съветват да наблягаме на приема на ябълки в случай, че искаме да се радваме на плосък корем.

Какви видове ябълки има?

Ябълките биват червени, зелени и жълти. Червените биха могли да бъдат особено ароматни в зависимост от сорта си. Варират от сладки до сладко-кисели. Зелените обикновено са сочни и предимно кисели, докато жълтият цвят на ябълката обещава сладък вкус. Най-често се консумират в сурово състояние като десерт или закуска. Дори присъстват в състава на различни видове салати и разядки. Биха могли да бъдат запечени на фурна с мед и канела или пък да бъдат плънка на щрудели и пайове.

От къде да си купя ябълки? По какво да избера?

Бихте могли да си купите от апетитния плод от магазините на “Kaufland”, Пени маркет, Т-Маркет“, “CBA”, “Carrefour” и др. Уверете се, че изглеждат достатъчно свежи на външен вид, за да си гарантирате прекрасен вкус. Ябълките са трайни, но не си позволявайте да купувате загнили плодове или такива с потъмняла кора, за да избегнете влошаването на вкусовите качества. Бихте могли да проследите актуалните намаления в супермаркетите на Broshura.bg.