Яйца

Намерихме 6 резултата за Яйца в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 6 промоции за Яйца. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Яйца Milka и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

16.03 - 19.04 Билла
30.03 - 05.04 Kaufland
19.03 - 15.04 Фантастико
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла

Подобни продукти от тази категория

16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
19.03 - 15.04 Фантастико

Повече информация за Яйца

Гладни сте, но нямате търпение да чакате до печката, за да приготвите ястие по сложна рецепта? Или пък бързате да излизате, но изпитвате глад и искате да се заситите? Това може да стане лесно, ако имате продукти у дома, които могат да бъдат приготвени за малко време, а резултатите са повече от апетитни. Яйцата са от най-функционалните продукти, защото освен че могат да бъдат ядени отделно, са градивна част от много рецепти, без които вкусът не е същият. Торти, палачинки, миш маш са само някои от гозбите, в които белтъчните продукти са необходими.

Какво мога да приготвя с яйца? Какви яйца да купя?

Яйцата са много добър вариант за бърза вечеря, тъй като се приготвят лесно, а и могат да се комбинират с други продукти, ако искате по-сложно ястие. Омлет с шунка и кашкавал, яйца по панагюрски, яйца на очи, огретен и пълнени чушки с кайма и сирене са само някои от гозбите, в които се използват яйцата. Ако искате да избягвате пърженото и се стремите да спазвате хранителен режим, може да се задоволите с варено яйце-то е източник на белтъчини, но е по-здравословен от пърженото. Когато избирате яйца, имате няколко варианта според броя. Най-често се продават в кутии по 6 или 10 яйца, като големината им е отбелязана на опаковката – M, L и др. Купете в зависимост от нуждите си – ако смятате да приготвите храна за повече хора, изберете повече бройки. Винаги гледайте срока на годност, за да се сдобиете с пресни яйца, четете какво пише на кутията им.

Откъде мога да купя яйца?

Яйца може да купите от „Фантастико“, „Т Маркет“, „BILLA”, “Carrefour”, “Lidl”,”CBA”, “Kaufland”, „Пикадили“, „Дар“ и др. Когато избирате хранителни продукти, винаги се старайте да пазарувате разумно. Следете редовно сайта ни за новите брошури, които качваме, за да сте информирани за актуалните оферти, които се предлагат.