Яйцеварка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Яйцеварка

Варените яйца са любима част от закуската на мнозина. Те могат да се добавят към салати, да се приготвят като предястие, да се използват като плънка и много други. Рохки или твърдо сварени, всеки има своите предпочитания. На всеки се е случвало, обаче, да не прецени времето за варене и да не получи желаната твърдост на яйцата. За да избегнем такива ситуации, в магазините се предлагат яйцеварки.

Какви яйцеварки има? Каква да изберем?

Най-разпространените яйцеварки имат капацитет до 7 яйца, но има и такива за 1, 3, 4, 6 яйца. Яйцеварките имат мерителни чашки, в които се налива определеното количество вода, която е предназначена за сваряване на рохки, средно твърди и твърди яйца. В повечето комплекти, към яйцеварката има и специална игла. С нея се пробиват яйцата в долната им част, а след това се поставят в самия уред. Някои модели разполагат освен със светлинен, така и с звуков индикатор за готовността на яйцата.

Най-добре изберете уред, който е с по-голям капацитет. Обикновено дори яйцеварките за 7 яйца могат да се използват за сваряването на по-малко яйца. Така ще имате възможност да приготвите по-голям брой яйца, когато Ви е нужно, както и само 1 или 2.

Утвърдени марки яйцеварки са Bosch, Siemens, Elekom, First Austria, Tristar, Severin и други.

Откъде да купим яйцеварка?

Може да намерите практичния кухненски уред в магазините за техника – Зора, Технополис, Техномаркет, Денси, както и в Метро, Куфланд, Carrefour и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за яйцеварки в Broshura.bg и изберете своя уред на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!