Dvd плейър

Намерихме 2 резултата за Dvd плейър в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Dvd плейър. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Dvd плейър и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

11.10 - 31.10 Технополис
11.10 - 31.10 Технополис

Подобни продукти от тази категория

11.12 - 31.12 Мебели Идеа
26.09 - 16.10 Техномаркет
26.09 - 16.10 Техномаркет
26.09 - 16.10 Техномаркет

Повече информация за Dvd плейър

В днешно време развитието на технологиите ни позволяват да превърнем дневната си в истински киносалон с модерните плоскопанелни телевизори, разнообразни системи за домашно кино. Един от основните части от системата за домашно кино е DVD плейърът.

Какво трябва да знаем за DVD плейъра?

DVD плейърът е устройство, което възпроизвежда DVD и CD дискове. Когато избирате DVD плейър, проверете какви видео формати поддържа устройството. Повечето модели плейъри могат да възпроизвежда и филми във формат DivX, с който са много от видео файловете в Интернет. Едни от най-предпочитаните устройства разполагат с USB вход, което позволява гледането на филми и снимки, и слушането на музика директно от USB флаш, или просто флашка. Някои устройства могат и да записват.

Не по-малко важна е сумата, която сте склонни да отделите за закупуването на устройството. В днешно време цените на DVD плейърите са по-ниски, в сравнение с преди няколко години. Днес в магазините може да намерите DVD плейъри на едни от световните утвърдени марки като Sony, Philips, LG на цени под 100 лв. Поинтересувайте се и дали устройството има изход за HDMI кабел, както и по какъв начин се свързва към телевизора.

Освен споменатите три марки, други популярни марки на DVD плейъри са Panasonic, Toshiba, Yamaha, Samsung

Откъде да купим DVD плейър?

Най-голям избор от DVD плейъри ще намерите в магазините за бяла и черна техника като Технополис, Техномаркет, Зора, Денси и т.н. Разгледайте промоциите и специалните намаления, които предлагат различните магазини, в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете избрания DVD плейър на изгодна цена.