Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Mp3 плейър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Mp3 плейър

Отдавна няма да срещнете хора, които ходят по улицата и слушат музика, а джобовете им са опънати от обемистия уокмен. Тази ера отмина, но хора, слушащи музика, може да срещнем по улицата, на спирките, в градския транспорт. А наследникът на уокмена и последващия CD плейър е компактният MP3 плейър.

Какво представлява MP3 плейърът?

MP3 плейърът е преносимо устройство, което възпроизвежда Мр3 файлове, които са всъщност част от стандарта MPEG-1, или т. нар. MPEG-1 Audio Layer III. По-късно се разработва и MPEG-2 Audio Layer III.

Така от 1999 г., когато се появяват първите преносими MP3 плейъри, до днес, компаниите развиват и разрастват производството на преносимите устройства. В днешно време, те могат да възпроизвеждат освен Мр3 файлове, така и Мр4, или MPEG-4,WAV,WMA и други.

Това е и един от детайлите, които трябва да проверите преди закупуването на устройството, а именно – какви формати поддържат. В зависимост от модела на плейъра, той може да се свързва към компютър чрез вградено USB или чрез USB кабел, като някои модели могат да имат и възможност за Bluetooth свързване. Обърнете внимание и на вградената памет на устройството.

Много предпочитани са плейърите с цветен дисплей, като в зависимост от поддържаните формати, може да гледате различни видеоклипове. По-голямата част от устройствата имат и FM радио, могат да са с сензорен дисплей, да имат камера,  да са водоустойчиви.

Откъде да купим MP3 плейър?

Най-голям избор от МР3 плейъри ще намерите в магазините за бяла и черна техника като Технополис, Техномаркет, Зора, Денси и т.н. Популярни марки са Sony, Samsung, Philips и други. Разгледайте промоциите и специалните намаления, които предлагат различните магазини, в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете избрания МР3 плейър на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!