Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Очна линия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Очна линия

Всички сме въздишали по красотата на Клеопатра във филмите и по екзотичния външен вид на жените, с красиво оформени котешки очи. Черните линии описват изящно извивките на очите им, придават им чувственост и обаяние. Копнеем да имаме същия загадъчен и привлекателен вид, но не сме сигурни в уменията си. За щастие вече има много очни линии, с които можем да постигнем желания ефект, бързо и лесно.

Какви видове очна линия има? Каква да си купя?

Черният цвят е класически и е предпочитан от болшинството дами, защото подхожда на почти всяка от тях. Въпреки това разнообразието от продукти кара жените да експериментират и да търсят други алтернативи при гримиране. При избора на очна линия е необходимо и да съобразите цвета на очите си с този на продукта. Ако сте зеленоока, избягвайте синя очна линия, а ако сте със сини очи, не се гримирайте със зелена. Кафявата очна линия много подхожда на руси жени или такива с много светла кожа и вежди. За начинаещи е подходящ продукт с твърда четка (т.нар. кремообразна очна линия), за да се нанася по-лесно, дори когато ръката трепери. Когато свикнете с процедурата, можете да се снабдите с очна линия с мека дълга чета (течна очна линия), за да постигнете по-бързо желания прецизен резултат. Не забравяйте, че когато се гримирате, е добре да подчертаете очите или устните. Ако сте нанесли силна очна линия, не прекалявайте с червилото, нека бъде бледо и нежно. В случай, че си търсите парти грим, има блестящи очни линии, които може да нанесете, за да разнообразите ежедневната си визия.

Откъде да си купя очна линия?

Перфектната за Вашите нужди очна линия може да намерите в магазините на „Lilly”, “dm” и др., както и в каталозите на  “Orifame” и “Avon”. Ако не сте сигурни какво точно искате да купите, вижте брошурите на сайта ни-там са подбрани някои от най-добрите и изгодни продукти на промоция.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!