Пончо Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пончо

Със застудяването започва и смяната на гардероба. Започваме да изваждаме пухкавите пуловери и плътни панталони, а обемистите палта и якета натежават на закачалките. През последните години, модните дизайнери възродиха традиционното за индианците пончо, като го превърнаха в една от най-модерните връхни дрехи за студените месеци.

Какво представлява пончо?

Стандартното пончо има проста кройка – то представлява парче плат, обикновено квадратно или правоъгълно, което има отвор в средата, през който се облича. Разбира се, има и модели, които разрез отпред. Те могат да се закопчават с копче или с цип. Пончото може да е с качулка или широка поло-яка, да има джобове, дори да има ръкави.

Пончото може да е от различни материи, които определят и подходящият сезон, през който да ги носим, но най-разпространените са от изкуствени или естествени прежди. Цветовото разнообразие също е голямо. Ще намерите както пъстри модели, с различни фигури, така и едноцветни или с дискретни детайли. Пончото може да е и с различна дължина.

Пончото може да се съчетае както със спортно облекло, така и с елегантни дрехи. Препоръчително е да комбинирате пончото с по-тесни панталони или поли, като по този начин се създава баланс и съразмерност. Пончото се съчетава добре и с дълги ръкавици, като не се препоръчват масивните бижута.

Откъде да купим пончо?

Ще намерите голямо разнообразие от пончо както в магазините за дрехи, така и в Кауфланд, Carrefour, Lidl, Т Маркет, Метро и други хипермаркети. Разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях ще откриете промоционални предложения и атрактивни отстъпки. Възползвайте се от тях и закупете избраното пончо на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!