Usb флаш

Намерихме 1 резултат за Usb флаш в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Usb флаш.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

29.09 - 15.10 Зора

Подобни продукти от тази категория

17.08 - 30.09 Office 1 Superstore
17.08 - 30.09 Office 1 Superstore
17.08 - 30.09 Office 1 Superstore
05.09 - 02.10 ДЕНСИ
05.09 - 02.10 ДЕНСИ
18.09 - 08.10 Технополис
18.09 - 08.10 Технополис
18.09 - 08.10 Технополис

Повече информация за Usb флаш

В днешно време информацията се разпространява бързо, а ние потребителите имаме множество документи и данни, които трябва да имаме в себе си. Важна информация, която съхраняваме на компютрите си или на други устройства, често трябва да ни бъде под ръка. Преди години, за тази цел, използвахме дискети, след това преминахме на дискове, а днес е най-лесно да използваме USB флаш или просто флашка.

Какво е USB флаш?

По дефиниция USB флаш е вид енергозависима компютърна памет, съчетана с USB шина, която осъществява бърза и лесна връзка с компютъра. Първият USB флаш започва да се продава през 2000 г. от Trek Technology и IBM, като капацитетът й бил 8 МВ – няколко пъти повече от този на дискетите. Днес флашките са едни от най-разпространените и използвани приспособления за съхранение и пренос на данни.

Какви видове има?

В днешно време може да намерите USB флаш с различни размери и капацитет. Най-разпространеният капацитет започва от 2 GB и може да достигне до 256 GB. Често флашките с голям капацитет се използват за допълнителна памет на компютъра, не само за физическо пренасяне на данни.

В магазините може да откриете множество различни форми на USB флаш – часовници, химикалки, аксесоари и други. Някои производители дори превръщат флашките в своеобразни бижута – инкрустирани с различни камъни и цветове.

Може да намерите USB флаш в голяма част от търговската мрежа – в големите супермаркети, магазини за техника и електроника, книжарници, магазини за офис консумативи и т.н – Техномаркет, Метро, Технополис, Carrefour, Зора, Office 1 Superstore и много други. Цената на продукта зависи както от капацитета, производителя и формата на флашката. За да намерите най-изгодната цена и оферта, разгледайте промоционалните брошури на магазините в сайта Broshura.bg.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах