Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

WEB камера Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за WEB камера

Уеб камерата е вид видеокамера, благодарение на която можем да записваме и предаваме видео в интернет. Освен това в уеб камера можем да се свържем чрез видео с различни програми и да комуникираме с хора в различни точки на света. Такива компютърни програми са например Скайп и Фейсбук. А иначе първата уеб камера е започнала да работи през 1991 година в Кеймбриджкия университет.

С какво се различават уеб камерите от обикновените видеокамери?

Уеб камерите най-често са по-малки и компактни от обикновените видеокамери. Те са специални, защото чрез тях осъществяваме визуална връзка в интернет. Уеб камерите са леки и лесно могат да бъдат пренасяни. Те се включват  компютъра с помощта на кабел. Има и аналогови камери, които са свързани с персоналния ни компютър чрез специална извличаща платка.

Какви уеб камери можете да си купите?

Можете да избирате между различни модели уеб камери. Те се различават както по дизайн, така и по специфични технически характеристики, като резолюция, формат на видеото, разделителна способност и така нататък. Често можете да си закупите уеб камера в комбинация с микрофон, което е удобен и функционален вариант. Сред лидерите на пазара за HP, Neo, Sony, Logitech, Philips, Canon и други.

Откъде да купим уеб камери?

Можете да разгледате нашите предложения за уеб камери в брошурата на сайта. Там сме подбрали най-горещите оферти на редица водещи търговски вериги, сред които Техномаркет, Технополис, Зора и още много други. Разгледайте още сега и осъществете видео връзка с когото пожелаете с помощта на Вашата нова уеб камера.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!