Условия за ползване

Моля прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайта Брошура.бг. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Брошура.бг по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно. 

Допълнителни условия 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА Брошура.бг

Брошура.бг e сайт, предоставящ услуга за разглеждане на промоционални брошури на български магазини. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна.

Авторските права върху промоционалните брошури на Брошура.бг принадлежат на техните автори, като Брошура.бг си запазва правото да използва публикуваните брошури в Брошура.бг за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел. 

Потребителите на Брошура.бг се съгласяват, че Брошура.бг не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта брошури. 

Брошура.бг не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена от потребителите на сайта.

Ползването на Брошура.бг означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах