За сайта

Брошура.бг е направен от потребители за потребители. За всеки е важно да сравни промоциите в брошурите на магазините преди да направи своята покупка. Често пъти някои оферти са в ограничени количества или не са налични във всички магазини, това е друга причина да прегледаш каталозите онлайн. Но има и още предимства, заради които си заслужава да ползвате Брошура.бг. Често пъти магазините публикуват ексклузивни промоции или ваучери за намаление в своя каталог. Така ти можеш да спестиш пари, а да ти помагаме да спестиш е нашата най-важна задача! Бъди разумен, преди да отидеш да пазаруваш, виж промоциите в Брошура.бг.

Екипът на Брошура.бг се състои от млади и ентусиазирани професионалисти, които се стремят с всеки изминал ден, вашият любим сайт за брошури и каталози да бъде все по-добър и лесно използваем за вас. Винаги готови да помогнат със съвет или решение на даден проблем, те са на ваше разположение почти целодневно в часовете от 09:00 до 18:00, всеки работен ден от седмицата.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах