Всички магазини Абсолют+ България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Абсолют+ близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Абсолют +” е верига супермаркети, разположени в гр. Левски. Първият магазин от веригата отваря врати през 1999 г. През следващите години се откриват още два супермаркета. Магазините се отличават с модерно оборудване, богат асортимент от стоки и високо ниво на обслужване и качество. „Абсолют +” осигурява работа на около 80 човека, които са обучени и квалифицирани в своята област.

Днес магазините на „Абсолют +” печелят своите клиенти с постоянните промоционални оферти, висококачествени стоки и приятелски настроен персонал.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах