Всички магазини Алати България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Алати магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Алати” е български строителен хипермаркет, ориентиран към продажбата на стоки за строителството и дома, от типа „Направи си сам”. Първият магазин с името „Алати” отваря врати през 2004 г. в гр. Пловдив. Жителите и гостите на гр. Варна също имат възможност да се запознаят с асортимента на „Алати”.

От създаването си „Алати” се е доказал на строителния пазар, като магазин, предлагащ висококачествени продукти на конкурентни цени. Професионалното и бързо обслужване гарантират удовлетворението на клиентите.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах