Broshura.bg

Broshura.bg - Винаги добра идея

Лесно. Удобно. Практично. Навсякъде с теб.

Полезно Защо мобилното приложение на broshura.bg?

Смартфонът е ежедневно в джоба ти, а вече и любимите ти магазини, благодарение на практичното приложение на Broshura.bg. Където и да си, мигновено можеш да потърсиш добра идея в дигиталните брошури, обновени винаги навреме.

Опции Функциите, които ти помагат

  1. Локализирай сеВключи своята локация и приложението ще визуализира близките до теб магазини. Открий на картата търсен от теб магазин и провери работното му време.
  2. Списък за пазаруване Докато разглеждаш брошурите можеш да добавиш харесан продукт в удобен списък за пазаруване. Така винаги ще е с теб и няма да остава забравен вкъщи.
  3. Любим магазин Маркирай предпочитаните от теб магазини и ще можеш да виждаш по-бързо и удобно техните актуални брошури в категория „Любим магазин”.
  4. Задай аларма Опцията ще те улесни, като ти изпраща известия за всяка нова качена брошура на следен от теб магазин.

Отзиви Мнения на потребители

  • Следя предложенията на любимите ми магазини постоянно. В приложението съм си създала моя категория, в която виждам само магазините, които посещавам всяка седмица.
  • Сега пазарувам по-лесно. Вече не пиша дълги бележки с продуктите за пазаруване, а просто маркирам харесан продукт и той се запазва.
  • Вече не се притеснявам дали магазина е затворил. Намирам го на картата и виждам работното му време. Е, естествено проверявам и наличните предложения :)

Галерия Как изглежда приложението?

Виж какво е включено в нашия нов App

Съвети Идеи за използване на приложението

Всички брошури на едно място... това винаги е добра идея!

Нашите идеи!

Хапвай вкусно!

Несъмнено хранителните продукти най-често присъстват в списъка за пазаруване. Сега с мобилното приложение ще можеш да си наясно с разнообразието от продукти на всички хранителни вериги в твоя град. Свежи плодове и зеленчуци, месни и млечни храни, всичко е на едно място в Broshura.bg.

Уютен дом

Обикаляш строителни и мебелни магазини, сравняваш продукти и цени. Накрая, след месеци тичане, намираш най-доброто за теб. С мобилното приложение вече можеш да разглеждаш предложенията на магазините през телефона си без дори да се налага да излизаш от вкъщи.

Техно мания

Приложението ще утоли 'глада' на всеки техно маниак. В категория Бяла и черна техника могат да се видят специализирани брошури на магазини от този сектор, а търсачката ни помага за директно търсене на конкретен продукт.

Красотата е здраве

Често в забързаното ежедневие не ни остава време да изберем най-подходящия за нас козметичен продукт, просто грабваме нещо. Освен, че ни показва богат асортимент брошури с козметика, приложението ни спестява време като локализира най-близкия до нас магазин.

Екипирай се

Удобното облекло и обувки спомагат за комфорта при тренировката. Чрез приложението можеш да разглеждаш брошури на специализирани спортни магазини, а локацията ще ти покаже най-близкия до теб магазин, от който можеш да харесаните артикули.

Повече Относно приложението

Мобилно приложение, съдържащо всички брошури в дигитален формат. В него те очакват много нови и полезни функции.

  • СъвместимостПриложението е налично за iOS и Android
  • АктуалностВсеки ден ние се грижим да получавате най-актуалните брошури
  • ПоддръжкаПри проблем или нужда от помощ, пиши на office@broshura.bg

Свали приложението на Broshura.bg

Налично за Android и iOS!

57344 Сваляния