Всички магазини Аптеки Запад България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Аптеки Запад магазини в страната
Аптеки Запад
Пловдив
Брошура Аптеки Запад
Изберете вашето населено място »

Аптеки Запад магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


В Аптеки Запад ще откриете качествена фармацевтична грижа и голямо разнообразие от селективна и дермокозметика, продукти за мама и бебе, лекарства, хранителни добавки и медицинска техника. Веригата включва 21 обекта в град Пловдив и малките населени места около него.
В Аптеки Запад се изпълняват рецепти по НЗОК, жълти и зелени рецепти, както и такива за скъпоструващи лекарствени средства. Изготвят се и екстемпорални лекарствени форми по магистрална и фармакопейна рецептура.
Наша основна ценност е предоставянето на високо ниво на клиентско обслужване и качествена фармацевтична грижа. Попитайте нашите фармацевти за индивидуален съвет или препоръка - те ще Ви отговорят с усмивка и разбиране! Аптеки Запад - с грижа за Вас!

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах