Всички магазини Багира България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Багира магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Багира магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Фирма „Багира” е специализирана в търговията със строителни материали, обзавеждане за дома и офиса, и други. „Багира” е основана през 1993 г. в гр. Стара Загора и открива първия си магазин през 1994 г.

В периода на своята дейност „Багира” се развива и разраства, като днес в градовете Стара Загора и Казанлък са разположени по един технически хипермаркет и магазини. Освен че прави значителни инвестиции в модернизация, фирмата разширява и предлагания асортимент от стоки.

През 2006 г. „Багира” разкрива и сервиз за гаранционен и следгаранционен ремонт на различни машини за дома и селското стопанство. Към 2011 г. „Багира” предлага 50 хил. артикула и осигурява работа на 130 души.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах