Всички магазини BILLA България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички BILLA магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Началото на магазини BILLA е поставено през далечната 1953г от пианиста Карл Влашек, който открива малък парфюмериен магазин във Виена, като там той предлага маркови стоки на ниски цени. Само 7 години по-късно малкото магазинче се е превърнало в търговска вери с 45 филиала, в които се предлагат не само парфюми, а и хранителни стоки.  Малко, по-малко BILLA се разраства и до средата на 70-те години има над 100 магазина, в които добавя и пресни продукти като месо, мляко, сирене, кашкавал, колбаси, както и плодове и зеленчуци, към своя асортимент.

В момента BILLA е сред най-известните търговски вериги, не само в България, а и в Европа с около 12 000 магазина и 200 000 служителя.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах