Всички магазини Бриколаж България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Бриколаж магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Бриколаж магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Историята на Mr.Bricolage стартира през 1964 г. Група френски предприемачи създават сдружение на търговците в сектора „Направи си сам”, от това сдружение е стартирала марката Mr.Bricolage, като днес е вече на трето място във Франция в сектора „Направи си сам“ и е единствената компания, която обединява местните независими търговци. Според французите Мосю Бриколаж е „любимата верига” заради доброто обслужване, както и приятната атмосфера и удобството при пазаруване в техните магазини.

В момента магазините на „Мr.Bricolage” са добре познати на четири континента, с над 500 магазина. Веригата Бриколаж се гордее, че над половин милион клиенти се доверяват на марката всеки месец в повече от 40 магазина извън Франция. Тези магазини са разположени в България, Мадагаскар, Мароко, Уругвай, Андора, Испания, Румъния, Белгия и други.

Артикулите в магазините от търговската верига са разположени на площ над 120 000 кв.м и са подредени по начин, който улеснява клиентите максимум.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах