Всички магазини BulMag България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички BulMag магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


     BulMag е верига български супермаркети, която вече повече от 20 години расте и се развива заедно с Вас. Но, за да сме сигурни, че вървим в правилната посока, е важно да познаваме историята си, затова искаме да Ви разкажем накратко откъде сме тръгнали и пътя, който сме извървели.
         
    Началото: „Трънчев” ООД. Историята ни започва през ноември 1995 година с малко магазинче, разположено върху 18 кв.м. площ, 2-ма души персонал и един автомобил. Но напредваме бързо и през следващите няколко години откриваме още 3 по-големи супермаркета под името „Трънчев”.
                     
    Следващото ниво: СВА. През 2003 година се създава Търговска верига „СВА”, която включва 260 супермаркета в България за обединени покупки и обмяна на опит. През същата година стартира и 5-ият ни търговски обект, вече под името „СВА”. С всяка следваща година компанията ни се увеличава с по един нов супермаркет, а съществуващите вече магазини се разширяват, обновяват и модернизират. Така през 2006 година се появи Търговски комплекс 7 – Сити център Шумен на площ 2500 кв.м., а през 2009 година изградихме собствен Логистичен център в гр.Шумен, гарантиращ непрекъсната обезпеченост на стоки във всички наши обекти.
                                
    Разрастване на регионално ниво: През изминалите години на усилена работа екипът ни не спира да расте и заедно се учим от натрупания опит. Това ни даде увереност да разширим дейността си и да приложим утвърдения търговски модел и в други градове. През 2011 година отвори врати първият ни супермаркет в гр. Дулово. Следват 3 магазина в гр. Търговище и още един в гр. Дулово. Развитието ни в североизточна България продължава и с новооткрития през 2016 година търговски обект в кв. Владиславово в гр. Варна.
                             
    BulMag: През 2015 година фирма „Трънчев” ООД напуска търговска мрежа „СВА” и създава собствена търговска марка – BulMag, която обединява 14 супермаркета. Основна цел на търговска верига BulMag е да предложи на своите клиенти широк избор от качествени продукти на утвърдени български производители и вносни стоки. Нашите магазини подържат постоянен асортимент от над 18 500 артикула от 1150 търговски марки. От първостепенно значение са и клиентите ни, затова винаги се стремим да удовлетворим техните нужди и да ги обслужваме компетентно, с внимание и грижа.
                                         
    22 години Близо до Вас. Днес търговска верига BulMag разполага със 17 супермаркета в гр. Шумен, Дулово, Търговище и Варна, собствена транжорна и база за изкупуване на плодове и зеленчуци от местни селскостопански производители. Направихме още кафе-сладкарница и модерна кухня за собствено производство на салати, супи, ястия, тестени и захарни изделия с гарантирано качество. Непрекъснато се увеличава и нашият екип – днес при нас работят над 700 души на постоянен трудов договор.
                                              
    Близо до Вас сме и когато има нужда – помагаме, даряваме и благоустрояваме, подаваме ръка на хора, изпаднали в нужда, осигуряваме финансова подкрепа на БЧК, на детски градини, на училища, на домове за деца и стари хора. Близо до Вас сме и когато празнуваме и се веселим – организираме концерти, награждаваме, правим изненади и раздаваме подаръци. Заедно сме и в трудните, и в добрите моменти от нашето ежедневие - заедно сме, защото ни е грижа и защото сме отговорни.
                               
      Историята ни не свършва дотук – продължаваме да растем заедно с Вас, да подобряваме услугите си и да Ви предлагаме най-добрите продукти. Днес, заедно започваме да градим бъдещето на BulMag и се надяваме скоро да бъдем част от движещата сила на ускорения растеж на онлайн търговията в България.
Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах